Antibrnout

24.95

Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Speciale formule tegen stress en spanning

ANTIBRNOUT is een voedingssupplement op basis van hoogwaardige kruiden die een positieve invloed hebben bij stress, spanning en gemoedstoestand.
Gebruik ANTIBRNOUT bij een stresssituatie, een zenuwachtig gevoel of innerlijke onrust. Door de bijzondere combinatie van ingrediënten heeft ANTIBRNOUT een positieve bijdrage voor goede geestelijke balans.

Meer controle en rust over de dagelijkse gang van zaken

Iedereen heeft op zijn tijd wel eens last van spanning, stressmomenten of emotioneel beladen periodes tijdens grote veranderingen in het leven.
De ingrediënten van ANTIBRNOUT helpen voor meer controle en rust over de dagelijkse gang van zaken en helpen bij geestelijke druk en inspanning voor op het werk en tijdens studie.

Speciale formule tegen stress en spanning.
Mentale ondersteuning.
Positieve invloed op de stemming, emoties en geestelijke balans.
Helpt bij het verhogen van dopamine in het lichaam.
Bevorderen van de nachtrust.
Stimuleert het serotonineniveau.
Samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek.
Helpt bij geestelijke druk en inspanning.
Bij examenspanning, plankenkoorts en spanning of inspanning op het werk.
Voor innerlijke rust.
Positief voor lichaam en geest.
Natuurlijke oplossing voor een aangename gemoedstoestand

ANTIBRNOUT is een op wetenschappelijke basis krachtige mix van natuurlijke kruiden die in goede harmonie met elkaar werken.

Ingrediënten:
-Passiebloem extract: Heeft een positieve invloed tegen stress, angst en slaapproblemen. Helpt bij een zenuwachtig gevoel.*
-Ginseng extract: Als adaptogeen helpt ginseng beter bestand te zijn tegen psychische en lichamelijke stress en beter te presteren.*
-Ashwagandha extract: Ashwagandha is een van de beste adaptogene kruiden voor de hormoonbalans. Dit betekent dat het kruid helpt om een verstoorde hormoonbalans terug in evenwicht te brengen.
Ashwagandha extract wordt veelal gebuikt in supplementen voor de gemoedstoestand, kracht, herstel en het uithoudingsvermogen.
Ashwagandha extract heeft tevens een gunstige invloed op het seksuele functioneren voor zowel mannen als vrouwen.*
-L-tyrosine: Tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat onderdeel uitmaakt van vrijwel elk eiwitmolecuul in alle levende wezens.
Tyrosine staat bekend om zijn antidepressieve werking en kan van belang zijn voor mensen met een druk leven.
L-tyrosine bevordert het concentratievermogen. L-tyrosine is een belangrijke bouwsteen van zowel adrenaline, dopamine en noradrenaline.*
-L-tryptofaan: L-tryptofaan is een essentieel aminozuur. Dit betekent dat mensen het niet zelf aan kunnen maken in het lichaam.
Het molecuul L-tryptofaan wordt in het lichaam onder andere omgezet in melatonine, serotonine en vitamine B3.
L-tryptofaan wordt vaak gebruikt ter bevordering van de nachtrust en stemming. L-tryptofaan helpt bij het ondersteunen van het emotionele welzijn.*
-Soja extract: Ondersteunt het behoud van rustige en comfortabele menopauze momenten en helpt om opvliegers, zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid op te vangen.*
-Reishi extract: Reishi is een zwam, die al meer dan 2000 jaar gebruikt wordt in het verre Oosten. Reishi draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten en het immuunsysteem.
Reishi verbetert de doorbloeding van de kransslagaders en vermindert de zuurstofbehoefte van de hartspier. Reishi vermindert de aggregatie of samenklontering van bloedplaatjes.*

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Gebruik:
Neem ongeveer 30 minuten voor het gewenste resultaat 1 capsule in met voldoende water.
Aanbevolen dosis is één 1, maximaal 2 capsule(s) per dag.