B Plus Growkit – 1200 cc

39.95

Met de All-in-one Growkit kun je thuis je eigen Magic Mushrooms kweken. Beleef een fantastische en unieke trip. Hieronder vind je de growinstructies in 10 gemakkelijke stappen.

Stap 1

Was je handen grondig en maak de buitenkant van de GrowKit schoon met een schone, natte doek. Verwijder de deksel, maar bewaar deze voor stap 3.

Stap 2

Maak met een schone vork wat gaatjes in de toplaag. Verdeel de gaatjes regelmatig over de GrowKit (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan de substantie het water beter absorberen.

Stap 3

Vul de GrowKit met lauw water (20ºC) tot aan de rand. Plaats de deksel terug en laat de GrowKit één uur weken.

Stap 4

Na het weken haal je de deksel van de GrowKit en giet je voorzichtig het overtollige water weg. Laat de GrowKit 5 a 10 seconde uitlekken.

Stap 5

Voeg lauw water (20ºC) toe aan de groeizak.

  • Voor de 2100cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter)
  • Voor de 1200cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter)
  • Voor de 250 cc GrowKit: 1 kopje (0,25 liter)

Plaats de GrowKit in de groeizak. Zorg dat het water niet over de rand van de GrowKit komt.

Stap 6

Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips (onderdeel van het GrowKit-pakket).

Stap 7

Zet de GrowKit op een plek buiten direct zonlicht. Zet de growkit niet onder een lamp en niet op of dichtbij een verwarmings- of hittebron. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25ºC. Wees er zeker van dat de temperatuur niet boven de 35ºC uitkomt. Te hoge temperaturen zorgen ervoor dat de paddenstoel niet overleeft.

Stap 8

Open dagelijks de groeizak voor verse lucht en bevochtig de GrowKit dagelijks met een plantenspuit. 1-2 keer benevelen is voldoende. Dit is ook belangrijk na de oogst.

Stap 9

Na ongeveer 2-3 weken zijn de eerste paddenstoelen zichtbaar (pinheads). Dit kan echter ook langer duren. Wees geduldig.

Stap 10

De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen. De oogst: pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en rechtsom en trek hem dan rustig omhoog om de paddenstoel er zo compleet mogelijk uit te trekken. Op deze manier is het mogelijk dat er weer nieuwe paddenstoelen gaan groeien.

Beschrijving

100% MYCELIUM B+ – Paddo growkit

 

Avalon’s 100% Mycelium kits zijn 100% gekoloniseerd met myceliumsubstraat, voor alleen de beste oogst. Als je de instructies opvolgt, kan er niets mis gaan. Je krijgt de beste paddo’s door nauwelijks moeite te doen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “B Plus Growkit – 1200 cc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *