Out of Stock

Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)

7.95

Categorie:

Uitverkocht

Beschrijving

Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)

 

Blauwe Lotus was een heilige plant voor de oude Egyptenaren. De helder blauwe bloemen waren niet alleen wegens hun heerlijke parfum erg in trek, maar ook vanwege het rustgevende effect en de verhoogde staat van bewustzijn die ze kunnen opwekken.

Blauwe Lotus, of Blauwe Waterlelie, heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in hogere dosis licht hallucinogeen. Het is daarnaast een uitstekend afrodisiacum. *

Gebruik

Voor het maken van Blauwe Lotus thee doe je ongeveer 5 gram in heet water. Voor de traditionele Egyptische drank laat je de plant enkele uren weken in wijn. Gebruik ongeveer 5 gram per fles. Gebruik niet te veel: Blauwe lotus maakt de wijn bitter en moeilijk drinkbaar. gebruik evt een lepeltje manitol Mannitol is een natuurlijke zoetstof met 0,7 keer de zoetkracht van suiker. Het komt voor in allerlei soorten planten (vooral zeewieren) en heeft een zoete smaak, zonder bijsmaak. Mannitol wordt gebruikt in allerlei voedingsmiddelen. Behalve als zoetstof wordt het vaak ook gebruikt omdat het een betere structuur geeft aan bepaalde voedingsmiddelen en het uitdrogen ervan kan voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *