Boundless CFC 2.0

67.50

Categorie:

Boundless CFC 2.0?

De Boundless CFC 2.0 is de nieuwste versie van de Boundless CFC met vele nieuwe verbeteringen en extra functies. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, discrete vape die de perfecte balans van draagbaarheid en indrukwekkende prestaties levert, overweeg dan zeker deze Boundless CFC 2.0. Het formaat is perfect voor in een broekzak, zonder dat er wordt ingeleverd aan kwaliteit van de damp. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, wat inhoud dat je kunt genieten van smaakvolle damp op een comfortabele manier, zowel thuis als onderweg.

Klein & Discreet

De Boundless CFC 2.0 wordt geprezen om zijn compacte formaat die in vrijwel elke (broek)zak zal passen. Het is dus een goede keuze voor vapen in een vreemde omgeving. Hij is slank qua vorm en er is de mogelijkheid om hem in de palm van je hand te verbergen, waardoor er mogelijkheden ontstaan om discreet te vapen.

Het ontwerp van de Boundless CFC 2.0 is ook sterk verbeterd ten opzichte van de voorganger. Het verstevigde mondstuk en de harde buitenkant zorgen voor optimale duurzaamheid. Deze vape is gebouwd om lang mee te gaan, maar heeft wel een slank en discreet uiterlijk.

Indrukwekkende Batterijduur

De Boundless CFC 2.0 is minimalistisch, dus wellicht denk je dat de batterij niet heel goed is. Maar niets is minder waar, omdat deze vape tot 10 sessies mee kan op één volle batterij. Het duurt ongeveer 3 uur om de batterij weer volledig op te laden. Dit kan je doen via USB, dus is het ook mogelijk om de vape overal op te laden met een simpele powerbank!

Volledige Controle over Temperatuur & Snelle Opwarmtijd

Je wordt niet gelimiteerd door vooraf ingestelde temperaturen op de Boundless CFC 2.0, omdat je elke temperatuur kunt kiezen tussen 60°C en 230°C. Het opwarmen duurt slechts 30 seconden, waardoor je gegarandeerd nooit lang hoeft te wachten om je sessie te starten. Sterker nog, het handige digitale scherm geeft een exacte indicatie voor de temperatuur en batterij terwijl je het apparaat gebruikt.

Verbeterde Luchtstroom

De Boundless CFC 2.0 heeft een sterk verbeterde luchtstroom in vergelijking met zijn voorganger. Hierdoor wordt elke keer weer dikke en smaakvolle damp gegarandeerd. Het mondstuk is volledig hittebestendig, wat maximaal comfort zal opleveren. De gladheid van de geproduceerde damp is ook erg indrukwekkend.

Weinig Onderhoud

Vanwege het simplistische ontwerp van de Boundless CFC 2.0 zal het onderhoud heel makkelijk zijn. Sterker nog, de enige onderdelen die je zal moeten schoon houden zijn het digitale scherm, het mondstuk en de oven voor verhitting. Al deze onderdelen zijn makkelijk schoon te houden tussen de sessies door.

Garantie

Alle Boundless CFC 2.0 vaporizers verkocht door MagicVaporizers, een geauthoriseerde distributeur van Boundless, zijn volledig authentiek en voorzien van een 3-jarige garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boundless CFC 2.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *