Boundless CFX+ vaporizer

149.00

Categorie:

Een vaporizer van de nieuwste generatie: handpalmformaat, draagbaar, geschikt voor droge kruiden – aanschouw de Boundless CFX+. Het toestel is geschikt voor alle gebruikersniveaus en u kunt nauwkeurige temperaturen kiezen tussen 121 °C en 221 °C. Het apparaat laadt volledig op in minder dan een uur en gaat zes tot acht sessies mee per oplaadbeurt.

De CFX+ gaat door en verbetert de lijn die eerder door de CFX is opgezet, voor een betrouwbare, zeer robuuste en efficiënte premium kruidenverdamper, met een merkbaar compacter formaat en enkele ontwerpaanpassingen. We juichen Boundless toe voor het volledig verbeteren van de dop, het mondstuk en de oven. De vaporizer heeft nu ook een geïntegreerd hulpmiddel voor het omroeren van je kruiden dat te voorschijn komt bij het openen van het deksel.

Geniet van koelere en smaakvolle damp met het nieuwe koelluchtpad van zirkonia, stel je eigen sessietijd en helderheidsniveau in met de verbeterde gebruikersinterface en last but not least, nu met Type-C opladen, laad je je CFX+ volledig op in een uur of minder!

leveringsomvang

 

  • 1x Boundless CFX+ vaporizer
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • 2x mondstukgaasjes
  • 1x CFX+ reinigingsborstel
  • 1x gebruiksaanwijzing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boundless CFX+ vaporizer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *