Cambodian Growkit – 1200 cc

39.95

Cambodian Paddo Kweekset

De Cubensis Cambodian paddo’s zitten hoog in visuals en geven een prachtige filosofische trip. Deze Cambodjaanse paddenstoelen zijn zeer geschikt voor wat meer ervaren gebruiker die al een aantal keer heeft getript met magische paddenstoelen. Koop de Cambodian paddo kweekset nu online en geniet van een fijne trip op deze Cambodian magic mushroom.

Cambodian Paddo Growkit voor beginnende psychonauten

De Cambodian paddo’s zijn uitermate geschikt voor een tweede of derde trip op paddo’s. Deze magic mushroom zijn gemiddeld sterk en toch laat deze paddo je kennismaken met de magische wereld van het trippen op een subtiele manier. Daarom raden wij Cambodjaanse paddo’s ook zeker aan voor de wat meer ervaren psychonauten. Daarnaast zijn deze Cambodian paddo’s ook heel gemakkelijk te kweken. Er kan eigenlijk weinig fout gaan en dus perfect voor een eerste ervaring voor het kweken van paddo’s.

Effecten Cambodian paddo’s

De Cambodian paddo’s geven een effect en een trip die past bij de wensen van een gemiddelde gebruiker van paddo’s. Je zal  merken wat de kracht is van het trippen op paddo’s. De Cambodian paddo is ideaal als opstap als je al een keer eerder kennis hebt gemaakt met de wereld van entheogene middelen. De Cambodian paddo’s geeft mooie visuele effecten. Kleuren die je anders binnenkrijgt, geluiden die op een andere manier klinken en vaak heb je tijdens je trip een andere kijk op het leven. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je tot de conclusie komt dat een mens slechts een verzameling van herinneringen is. Je kan de volgende effecten verwachten bij een Cambodian paddo trip:

 • Kleuren die anders beleefd worden
 • Geluiden en stemmen die anders binnenkomen
 • Het tijdsbesef korte tijd kwijt zijn
 • Moeite met het goed uitspreken van zinnen en woorden
 • Soms niet realiseren dat je staat, zit of ligt op dat moment
 • Een nieuwe kijk op het leven ervaren

Cambodian paddo’s zijn overwegend gemiddeld sterk, toch adviseren we je je om je goed voor te bereiden voordat je aan een trip begint. Hier later meer over. Magische paddenstoelen geven altijd een andere kijk op het leven en dat kan soms erg intens aanvoelen.

Dosering van Cambodian paddo’s

 

De hoeveelheid paddo’s die je neemt is afhankelijk van het soort trip waar je naar op zoek bent. Daarnaast speelt ook je lichaamsgewicht, ervaring met paddo’s en hoeveel je gegeten hebt mee.

 • Microdoseren: 0,2 gram gedroogde paddo’s | 2 gram verse paddo’sMilde trip: 1 gram gedroogde paddo’s | 9 gram verse paddo’s
 • Normale trip: 2 gram gedroogde paddo’s | 21 gram verse paddo’sIntense trip: 3,5 gram gedroogde paddo’s | 35 gram verse paddo’s

Wanneer je wat zwaarder weegt dan kan het zijn dat je liever wat meer paddo’s tot je neemt dan bovenstaande voorbeeld. Hoe dan ook, de ene persoon is de andere niet. Voel dus zelf goed aan wat voor jou de beste hoeveelheid is door ervaringen op te doen. Je kan de paddo’s eten of als paddo thee tot je nemen. Let er dan op dat je de paddo’s pas toegevoegd aan het hete water wanneer deze niet meer kookt. Kokend water kan de psychoactieve stoffen aantasten. Als de paddo’s 20 minuten in het hete water hebben gezeten kan je de thee drinken.

Voorbereiden op een Cambodjaanse paddo trip

Trippen doe je het liefst in een veilige, vertrouwde en prettige omgeving. Het is belangrijk dat je ontspannen bent en dingen goed kan loslaten tijdens je trip. Dit lukt alleen wanneer je op je gemak bent en veilig genoeg voelt om jezelf over te geven aan de trip. Om dit te bewerkstelligen heb je het volgende nodig:

Kies voor vrienden om mee te trippen die je volledig vertrouwt. Dit zijn dus vrienden die je proberen te helpen als dat nodig is. Vaak genoeg hebben deze hun handen vol aan hun eigen trip, al valt dit met de Cambodjaanse paddo’s erg mee. Daarom is het verstandig altijd een nuchtere vriend in de ruimte aanwezig te hebben. Deze heeft dus niet gedronken en geen paddo’s gebruikt. Hij kan je helpen om je te realiseren dat de paddo trip over een paar uur weer stopt. Soms is dat je moeilijk te realiseren tijdens de trip.

Daarnaast adviseren we je ten zeerste om een tripstopper in huis te hebben. Deze hoef je niet altijd te gebruiken maar het in huis hebben geeft alleen al een ontspannen gevoel. Je weet dat wanneer de trip wat te spannend wordt je de scherpe randjes eraf kan halen door de tripstopper te gebruiken. Om dit niet te vergeten is het goed om de tripsitter hiervan op de hoogte te brengen.

Het kweken van Cambodjaanse paddo’s

Met de Cambodian paddo all-in-one growkit kan jij nu heel eenvoudig zelf Cambodjaanse paddo’s kweken. Deze magische paddenstoelen zijn dermate eenvoudig te kweken dat iedereen dit kan. Alle materialen zijn aanwezig in de doos. Je krijgt er ook eenvoudig stappenplan bij zodat je simpel en snel jouw paddo’s kan kweken.

Het 9 stappenplan voor Cambodian paddo’s growkit

Met onderstaand stappenplan kan je jouw paddo oogst maximaliseren. Zo heb je meer paddo’s en kan je vaker of met meerdere vrienden genieten van een trip.

DOWNLOAD HIER: INSTRUCTIES VOOR HET OPZETTEN VAN JE GROWKIT PDF

 1. Was je handen grondig en maak de buitenkant van de GrowKit schoon met een schone, natte doek. Verwijder de deksel, maar bewaar deze voor stap 3.
 2. Maak met een schone vork wat gaatjes in de toplaag. Verdeel de gaatjes regelmatig over de GrowKit (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan de substantie het water beter absorberen.
 3. Vul de GrowKit met lauw water (20ºC) tot aan de rand. Plaats de deksel terug en laat de GrowKit één uur weken.
 4. Na het weken haal je de deksel van de GrowKit en giet je voorzichtig het overtollige water weg. Laat de GrowKit 5 a 10 seconde uitlekken.
 5. Voeg lauw water (20ºC) toe aan de groeizak.Voor de 2100cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter).Voor de 1200cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter).Plaats de GrowKit in de groeizak. Zorg dat het water niet over de rand van de GrowKit komt.
 6. Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips (onderdeel van het GrowKit-pakket).
 7. Zet de kweekset op een plek uit het directe zonlicht. Zet de GrowKit niet onder een lamp en niet op of nabij een kachel of warmtebron. De ideale temperatuur ligt tussen 20 en 25 º C. “Laat de zak gesloten totdat de pre-pins beginnen te vormen” (dit kan een of twee weken duren) In deze fase heeft de kit geen zuurstof nodig, maar een hoog CO2-gehalte.
 8. “Nadat de pre-pins zijn begonnen te groeien” Bevochtig de kit dagelijks met een spuitfles (maximaal 1-2 pompjes). In deze fase hebben de paddenstoelen verse H20 en O2 nodig en moet de CO2 ontsnappen. Dit is ook belangrijk na het oogsten.
 9. Over twee weken zijn de eerste paddenstoelen zichtbaar. Wees geduldig, het kan langer duren voordat de eerste paddenstoelen groeien. De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen.

De oogst : pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en rechtsom en trek hem dan heel rustig los, Probeer de paddenstoel er zo compleet mogelijk voorzichtig uit te trekken. Op deze manier is het mogelijk dat er weer nieuwe paddenstoelen gaan groeien.

Inhoud van jouw Cambodian Growkit

Wanneer je jouw Cambodian Growkit koopt, krijg je deze snel thuis geleverd. Vervolgens kan je beginnen met het kweken van paddo’s. In jouw Cambodian Growkit vind je de volgende materialen:

 • Psilocybe Cambodiescens 1200 of 2100 cc
 • Growkit
 • Kweekinstructies

Beschrijving

Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cambodian Growkit – 1200 cc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *