Choline & Inositol – 250mg – 250 caps

23.95

Beschrijving

Choline en Inositol maken deel uit van het vitamine B-complex en zijn wateroplosbaar. Per capsule 250 mg Choline en 250 mg Inositol. Premium kwaliteit voor de beste prijs!

Wil je cleansen of detoxen? Heb je doelen voor de lichaamssamenstelling? Probeer deze choline- en inositol-tabletten van Swanson Health eens. Niet-essentiële leden van de B-vitaminefamilie, elk bevat 250 mg choline, waarvan bekend is dat het de vetstofwisseling ondersteunt en ook een normale leverfunctie, en 250 mg inositol – perfect voor iedereen die een actieve levensstijl volgt.

Over Swanson:

Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar toppproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Choline & Inositol – 250mg – 250 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *