Damiana (Turnera diffusa)

7.95

Categorie:

Beschrijving

Damiana (Turnera diffusa)

Damiana is een afrodisiacum dat de vitaliteit verhoogt en bij hogere doseringen een milde, ontspannende high geeft die ongeveer twee uur aanhoudt.

Damiana is zowel een spierontspanner als een seksuele stimulant die de bloedcirculatie van de genitaliën bevordert. Het bevat bestanddelen die rechtstreeks de zinnen prikkelen. Wanneer het langere tijd regelmatig gebruikt wordt maakt Damiana in mannen de erectie krachtiger en brengt in vrouwen de hormoonhuishouding in balans.*

Gebruik

Giet een liter heet water over drie eetlepels of 10 tot 15 gram damianakruid en laat dit een kwartiertje trekken, of laat het 5 minuten zachtjes koken. Daarna zeven en een paar kopjes drinken, ongeveer een half uur voor het gewenste effect.

Damiana poeder kan worden opgelost in water of vruchtensap. Een eetlepel is voldoende voor een krachtig effect. evt een lepeltje  Inositol komt van nature voor in verschillend voedsel, zoals fruit, bonen, granen en noten. Het is een superhandige manier om je dagelijkse inname te verhogen, zonder meer ongewenste calorieën.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij aandoeningen van de lever of de urinewegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Damiana (Turnera diffusa)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *