Ecuadorian Growkit – 1200 cc

39.95

cuadorian, All in one Growkit magic mushroom 1200cc

De Ecuadorian paddo’s zijn onder de echte kenners erg gewild vanwege de zuivere werking die de trip tot een heerlijke ervaring maakt. En zitten qua sterkte dichtbij de Colombian paddo.
Inhoud
Met deze McSmart GrowKit® heb je alles in huis om de oude vertrouwde kwaliteit van de McSmart Magic Mushrooms te kweken. De All in one GrowKit® bevat naast de GrowKit®, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.
De GrowKit® is verkrijgbaar in 1200 cc. Met de 1200 cc versie kweek je binnen 2 à 3 weken gemiddeld een oogst 400 gram aan verse paddo’s . Per GrowKit® zijn meerdere oogsten mogelijk.

Ingrediënten
100% mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid
Gekoeld is de GrowKit® zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit® beperkt houdbaar

Beschrijving

De Psilocybe Cubensis Ecuador is één van de meest populaire soorten. Plaats van herkomst is het Ecuadoraanse Andesgebied, gelegen op 1000 meter hoogte. Deze stam wordt beschouwd als een van de krachtigste en grootste van alle Cubensis rassen. De Ecuador produceert meestal grote paddo’s met een lange en stevige steel. Dat maakt het makkelijk de Ecuador te onderscheiden van andere rassen. De Ecuador is gemakkelijk te kweken en levert een grote oogst op. Ideaal, ook voor beginners. De Ecuador is een populaire stam voor bestudering door mycologen en biologen.
Vanwege de kwaliteit van de paddenstoel is het gehalte aan werkzame stof aanzienlijk hoger dan bij traditionele kweeksets.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecuadorian Growkit – 1200 cc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *