G pen Elite

97.95

Categorie:

Beschrijving

Productinformatie

Op zoek naar een vaporizer die in je broekzak past én die is voorzien van een ergonomisch ontwerp? Dan is de G Pen Elite de optie voor jou. Om er achter te komen wat je van de G Pen Elite kunt verwachten, hebben we hieronder alles even op een rijtje gezet.

De verwarmde kamer van de G Pen Elite

De G Pen Elite heeft een bijzondere kamer. Deze is namelijk voorzien van een 360 graden verwarmingselement. Hierdoor zullen de kruiden op de beste manier verhit worden. Dit zorgt voor een zachte smaak tijdens het dampen. De G Pen Elite werkt aan de hand van conductie. Dit brengt met zich mee dat dat de G Pen Elite snel te gebruiken is na het opwarmen. Binnen 30 seconden is de kamer op de meest optimale temperatuur. De kamer van de G Pen Elite is aan de grote kant, deze heeft namelijk een capaciteit van ruim 0,75 gram voor je kruiden. De instellingen zijn volledig te personaliseren, hierdoor behoud je zelf de controle over je product. Je kunt de temperatuur instellen met een temperatuurbereik van 93 tot 220 graden. De G Pen Elite kun je alleen gebruiken voor kruiden.

De batterij van de G Pen Elite

De G Pen Elite is voorzien van een relatief grote batterij. Deze heeft een totale capaciteit van 2200 mAh. Dit is ongeveer genoeg voor 4 á 6 bowls. Hiermee kun je dus voor een vrij lange tijd vooruit. De G Pen Elite kan eenvoudig worden opgeladen met behulp van de USB oplader. Het opladen duurt ongeveer 2 uurtjes. Leg je hem er in de avond aan dan is hij s’ ochtends weer helemaal vol. De batterij van de G Pen Elite is helaas niet verwisselbaar. Dit betekent dus dat je hem tijdens het gebruik niet zomaar kunt verwisselen. Is hij leeg dan zal je jouw G Pen Elite aan de oplader moeten leggen om hem weer te kunnen gebruiken.

De beschikbare accessoires

Kies je voor de G Pen Elite dan krijg je naast de G Pen Elite zelf, een oplaadsnoer en ook een schoonmaak borsteltje. Hiermee kan je de G Pen Elite na het gebruiken weer helemaal schoon maken. Het USB oplaadsnoer kan in iedere adapter worden gestoken voor het opladen.

De G Pen Elite gebruiken – hoe doe je dit eigenlijk?

Wil je jouw G Pen Elite voor het eerst gebruiken dan zal je de juiste temperatuur instellingen moeten kiezen. Je hebt volledige vrijheid over het kiezen van deze instellingen. Nadat je de temperatuur instellingen hebt gekozen voor jouw kruiden is het tijd om de kamer te vullen. Is dit eenmaal gedaan, dan zal je helaas even moeten wachten voordat de kamer helemaal is opgewarmd. Wanneer hij op temperatuur is kun je hem gebruiken door er aan te inhaleren en op de knop te drukken. Niet voor niets een zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Inhoud verpakking van de G pen Elite

  1. 1x G pen Elite
  2. 1x Grind kaart
  3. 1x Onderhoud gereedschap
  4. 1x Micro USB kabel
  5. 1x Handleiding

Extra informatie

Type Batterij Ingebouwde batterij
Temperatuurbereik 90 – 220°C
Type verhitting Conductie
Smartphone app Nee
Oven is van Keramiek
Opwarmtijd 20 – 30 seconden
Inhoud Oven 0.30 Gram
Geschikt voor Kruiden
Batterij capaciteit 2200 mAh
Aantal sessies per oplaadtijd 5 – 8 Sessies
Merk G Pen
Model Elite

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “G pen Elite” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0