G Pen Elite II

207.95

Categorieën: ,

G Pen Elite II – Grenco Science’s nieuwe kijk op hun beste droge kruiden vaporizer

De G Pen Elite is al een goede vaporizer met geweldige functies, die uiteraard ook te vinden zijn in zijn opvolger.

Net als de Elite heeft de Elite II een volledig keramische verwarmingskamer met een capaciteit van 360° voor een consistente verhitting van je gemalen kruiden. Het is de grootste volledig keramische kamer op de markt waarin ongeveer 0,5 gram droge kruiden past.

Met een volledig aanpasbare temperatuur van 93 tot 220 °C kunt je een breed spectrum aan smaken en effecten van je materiaal ervaren. Het krachtige verhittingselement bereikt de verdampingstemperatuur in ongeveer 30 seconden.

Zowel de Elite als de Elite II hebben een compacte behuizing, zodat ze gemakkelijk in de hand kunnen worden gehouden.

G Pen Elite II Nieuwe functies

Zirkonium mondstuk

Het siliconen en plastic mondstuk van de Elite is compleet opnieuw ontworpen en heeft nu een zirkonium buitenmantel en een spiraalvormige keramische koeler. Dit verbeterde mondstuk biedt zachtere en zuiverdere damp en is volledig demonteerbaar voor eenvoudige reiniging.

Schone luchttoevoer en handmatige luchtstroomregeling

De Elite II heeft een schone luchtinlaat, volledig gescheiden van de elektronica. Je kunt met je vinger de gaatjes op de behuizing van de vaporizer afdekken en handmatig de luchtstroom en trekweerstand instellen.

Hybride verwarming met convectieboost

De 360° conductieverwarming van de keramische kamer wordt ondersteund door een extra convectieverwarming, die met trekkracht wordt geactiveerd. Afhankelijk van je voorkeur kan je met het uitgebreide menu van de Elite II kiezen om dit extra verwarmingselement wel of niet te gebruiken.

Uitgebreid instellingenmenu

De G Pen Elite II heeft een van de meest grondige en uitgebreide instelmenu’s die je in een draagbare vaporizer kunt vinden. Druk 5 keer op de aan/uit-knop en je hebt toegang tot een hele reeks parameters om je vape-ervaring aan te passen. Stel de helderheid van de display en de sessietimer in, schakel tussen Celsius en Fahrenheit, of activeer/deactiveer de haptische feedback en de verwarmingsboost.

USB-C en slimme chiptechnologie

Net als de meeste nieuwe generatie vaporizers heeft ook de Elite II de micro-USB oplaadpoort van zijn voorganger ingeruild voor een nieuwe USB-C snellaadpoort. Hierdoor kan de vaporizer in ongeveer anderhalf uur worden opgeladen. Dankzij een slimme chip met firmware die via Wi-Fi kan worden geüpdatet, is de Elite II er zeker van dat hij lange tijd up-to-date blijft.

Hoe te gebruiken

 1. Verwijder het mondstuk van de Elite II
 2. Vul de oven met gemalen droge kruiden
 3. Bevestig het mondstuk weer op de vaporizer
 4. Zet de G Pen Elite II aan door de aan/uit-knop vier seconden ingedrukt te houden
 5. Begin de verhitting door twee keer op de aan/uit-knop te drukken
 6. Verander indien nodig de temperatuurinstelling door op de + en – toetsen te drukken
 7. Om het apparaat uit te schakelen houd je de aan/uit-knop twee seconden ingedrukt

Via het instellingenmenu heb je toegang tot een groot aantal extra functies en opties om je vape-ervaring verder aan te passen. Druk hiervoor 5 keer op de aan/uit-knop. Van daaruit kan je gemakkelijk door het menu navigeren met de + en – toets en de parameters selecteren met de aan/uit toets.

Wat zit er in de doos:

 • 1x G Pen Elite II vaporizer
 • 1x G Pen Elite II siliconen hoes
 • 1x USB naar USB-C oplaadkabel
 • 1x selectiegereedschap
 • 1x reishoesje voor kruiden

Opgelet: De G Pen Elite II is alleen geschikt voor droge kruiden. Als je op zoek bent naar een draagbare concentraatvaporizer, kijk dan eens naar de G Pen Micro+ vape pen .

Beschrijving

G Pen Elite II – Grenco Science’s nieuwe kijk op hun beste droge kruiden vaporizer