Griffonia extract 5-HTP

19.95

GEBRUIK:

Als aanvulling op de voeding, maximaal 3 capsules per dag, tenzij anders voorgeschreven door een arts. Let op: uitsluitend met water of vruchtensap innemen (niet met melk of ander eiwithoudende drank).
Voor het slapen: inname 30 à 60 minuten voor het slapengaan.

INHOUD VAN DE VERPAKKING:

Er zitten 60 capsules in.

Beschrijving

 

GRIFFONIA EXTRACT:

Griffonia extract wordt gehaald uit de zaden van de Griffonia simplicifolia in Mexico. Deze plant wordt ook wel slaapmutsjeskruid genoemd. Dit is een voorloper van de belangrijke neurotransmitter, genaamd serotonine, die helpt bij het stabiliseren van de gemoedstoestand. 5-HTP of voluit 5- hydroxy tryptofaan reguleert verschillende vitale processen binnen het lichaam, zoals een gezonde slaap, emotionele stabiliteit en pijngevoeligheid.

Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een rol bij de volgende klachten: depressies, slapeloosheid, angsten, migraine, en overmatige eetlust.

Bij stressvolle omstandigheden of wanneer hun gemoedstoestand anderszins niet in balans is, grijpen mensen instinctief naar ijs, chocola of andere zoetigheden om meer tryptofaan op te nemen en zo hun serotonine level te verhogen. Helaas, je hebt grote hoeveelheden van deze “luxe goederen” (inclusief hun suikers en calorieën) nodig om iets te merken van een verhoogd serotonine niveau.

EFFECTEN:

Ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Studies hebben aangetoond dat door 5-HTP het serotoninegehalte in de hersenen wordt verhoogd. Het nemen van 5-HTP, in de hoedanigheid van een supplement, kan niet alleen je humeur snel verbeteren, maar het vermindert ook je eetlust. Door het rustgevende effect gebruiken veel mensen 5-HTP bij stress-situaties zoals een examen, of om andere gevoelens van onrust te verminderen/verzachten en voor een prettige nachtrust.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Griffonia extract 5-HTP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *