Out of Stock

Happy caps Special E

9.50

Artikelnummer: 2a22080a0f7c Categorie:

Uitverkocht

Beschrijving

Deze limited edition Happy Caps formule is het eerste kruidenextract op de markt dat gele hoornpapaver bevat – een zeldzame plant die naar verluidt werd gebruikt door de Vikingen vanwege zijn kalmerende en lichtelijk psychedelische effecten. Special-E voelt als een fijne, warme deken die je een intens gevoel van tevredenheid geeft, waardoor je ten volste kunt genieten van de psychotrope en introspectieve ervaring die de plant teweegbrengt.
Special-E geeft een vriendelijke psychedelische ervaring terwijl je je fysiek zeer ontspannen voelt. Geestelijk ervaar je de wereld bewuster, met intensere kleuren en diepe emoties. Deze formule is het meest geschikt voor thuis op de bank met vrienden. In lagere doseringen is hij ook geschikt voor feesten en festivals.
Gebruik

Neem 1 tot maximaal 2 capsules, 45 minuten voor het gewenste effect, met voldoende water in. Afhankelijk van de dosis kan de trip 3 tot 6 uur duren.
Ingrediënten

Yellow horned poppy extract, ilex guayusa extract, white willow bark, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)