Herbal Spliff Mix – 50 Gram

7.95

Categorieën: ,

Geniet van onze Herbal Spliff Mix van verschillende soorten kruiden. Het is een kruiden melange zonder nicotine of tabak. Perfect voor diegene die van de nicotine af wilt. Van dit natuurlijke kruidenmix kan thee worden gezet en kan tevens ook worden gebruikt voor het rollen van joints als tabaksvervanger. De Herbal Spliff Mix van Indian Elements versterkt de effecten van cannabis wanneer deze gemixt wordt in een joint. Deze ultieme kruidenmix ruikt ontzettend lekker als thee en heeft een diepe kruidensmaak.

 

Ingredienten

Rozenblaadjes, Koningskaars, Rode klaver, Heemstwortel, Frambozeblaadjes.

Effecten

Deze natuurlijke kruidenmix werkt kalmerend en ontspannend en versterkt de effecten van cannabis mits deze uiteraard als tabaksvervanger wordt gebruikt in een joint.

Gebruik

Herbal Spliff Mix is erg geschikt voor als tabaksvervanger. Deze tabaksvervanger bevat geen nicotine! Je kan de Spliff mix roken en je kan er thee van zetten.

Bereiding thee:
Gebruik 0.5 gram van de Herbal Spliff Mix en plaats deze in een theezeef of thee-ei. Laat deze 10 minuten trekken in heet water. Kook de kruiden niet mee en overschrijdt de dagelijks dosering van 1 gram niet (Dit geld aleen voor het zetten van thee)!

Bewaar advies

Bewaar dit product op een koele en donkere plek koele zoals een keukenkastje en uit het bereik van kinderen.

Inhoud

Herbal Spliff Mix – Indian Elements 50 gram.

Beschrijving

Geniet van onze Herbal Spliff Mix van verschillende soorten kruiden. Het is een kruiden melange zonder nicotine of tabak. Perfect voor diegene die van de nicotine af wilt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal Spliff Mix – 50 Gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *