Hollandia Truffles

20.00

Categorie:

Psilocybe Hollandia truffles: een waar genot voor psychonauten

Hollandia truffles zijn, samen met onze Utopia, de sterkste soorten in ons assortiment. Ze zijn dan ook ideaal als je op zoek bent naar een krachtige psychedelische trip. Ook smaken ze iets beter dan de meeste andere truffles, waardoor je ze niet met lange tanden hoeft te eten. Maar zodra je de geweldige trip ervaart, ben je de smaak sowieso al snel vergeten.

Het effect van Hollandia truffles

Het is inmiddels wel duidelijk dat deze truffles sterk zijn, maar hoe zit het nu precies met de effecten? Het is altijd lastig een psychedelische ervaring te beschrijven, maar van een trip op Hollandia truffles kun je het volgende verwachten:

Allereerst is het waarschijnlijk dat je sterke sensaties door je lijf voelt stromen als je de piekeffecten nadert. Uiteindelijk zal dit ook weer afnemen. Voor wat betreft visuals, mag je op een aanzienlijke vervorming van de realiteit rekenen. Je gedachten reizen af naar onbekende oorden, diep in je psyche, maar ook ver over de grenzen van het universum!

Hollandia truffles: sterkte, dosering en gebruik

Het is verstandig voorzichtig te werk te gaan met Hollandia truffles, tenzij je heel ervaren met psilocybine bent. Met 15 gram wek je al een supersterke trip op, waarbij je intense visuals en vreemde gedachtepatronen ervaart. Dit neemt uiteindelijk wel weer iets af, maar je geest kan behoorlijk in de war raken als de effecten opkomen.

Een lage dosering is ongeveer 3 gram, een gemiddelde dosering is 5 gram en alles boven de 7,5 gram wordt als een hoge dosis beschouwd. Deze truffles zijn soms wel twee keer zo sterk als onze mildere opties.

Je kunt de Hollandia truffles vers eten, maar je kunt er ook thee van zetten. Als je voor dat laatste kiest, moet je ze niet in kokend water doen. Dit vernietigt namelijk de psilocybine, waardoor de trip achterwege blijft.

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als ’tripsitter’ te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hollandia Truffles” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *