Aanbieding!

Leaf Buddi Vape

67.50

Categorie:

Deze vaporizer wordt standaard geleverd met een USB-laadkabel, nieuwe filterscreens, schoonmaakborsteltje en lepel, een extra houdertje voor bijvoorbeeld wax en dergelijke, en een glazen mondstuk om de temperatuur op afstand te houden.
Deze vaporizer heeft een extra grote batterijcapaciteit en kan ingesteld worden op temperaturen tussen de 80 en 220 graden Celsius waardoor deze geschikt is voor het vaporisen van verschillende droge kruiden en toevoegingen.
De ergonomische vormgeving zorgt voor een zeer aangename ligging in de hand. Het OLED-Display geeft de batterijduur, gewenste temperatuur en huidige temperatuur (tijdens het opwarmen) weer. Het opwarmen duurt ongeveer 20 seconden.

De geïsoleerde luchtweg geeft de puurste smaak, zodat u kunt genieten van de beste ervaring met de Vape. Een helder en groot LED-scherm toont het batterijniveau en de temperatuurinstellingen van 80-220C. De Vape wordt geleverd met een apart mondstuk met een lange glazen stoom die zorgt voor een zachte, koele damp. Keramische verwarmingskamer geeft een overal schonere damp.

Pakket bestaat uit:
1 Leaf Buddi TALOS Vaporizer-apparaat
1 Glazen mondstuk
1 Reinigingsborstel
1 metalen lepels
2 Filterzeven voor mondstukken
3 Kamerfilterschermen
1 Micro-USB-kabel
1 Gebruikershandleiding

Beschrijving

Deze Vaporizer Talos heeft een snelle opwarmtijd van 20 seconden en behaald een maximale temperatuur van 220c. De kracht komt van een 2500mAh high-rate batterij. Het hittebestendige kunststof en de rubberen coating geven de Vape niet alleen een strakke uitstraling, maar zorgen ook voor een afdichting om te voorkomen dat nare geuren naar buiten sijpelen terwijl u gebarsten en brandende problemen vermijdt.