McKennaii Growkit – 1200 cc

39.95

Paddo growkit MC Kennaii 1200 cc bestellen

Je hebt niets meer nodig als je deze MC Kennaii growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

De allersterkste paddo

Dit is de allersterkste trip paddo die verkrijgbaar is als growkit. Uitsluitend voor gevorderde gebruikers. Deze paddo zal visuele deuren voor je openen en je lift mee op alle tonen die je als muziek in de oren klinken. Neem rustig de tijd als je deze paddo gaat nemen, want de trip zal niet van korte duur zijn.

Micro dosing

Deze paddo leent zich uitstekend voor mensen die micro dosering willen gaan toepassen.

Beschrijving

De Psilocybe cubensis McKennaii is de laatste tijd erg populair geworden. McKennaii is een relatief nieuwe stam, behoort tot de krachtigste soorten en is zelfs krachtiger dan de bekende Hawaiian. De McKennaii is wel iets gevoeliger om te kweken. Vernoemd naar de beroemde Amerikaanse filosoof, psychonaut, onderzoeker, docent en schrijver Terence McKenna. Als u een krachtige visuele en intense filosofische trip wilt beleven, zal de McKennaii u niet teleurstellen!

Vanwege de kwaliteit van de Freshmushrooms-paddenstoel en het gehalte aan werkzame stof is deze paddo aanzienlijk sterker dan de traditionele kweeksets.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “McKennaii Growkit – 1200 cc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0