Multivitamine – 150 stuks

16.95

Aantal capsules: 30 Caps
Maat capsules: Maat 0
Netto-inhoud Capsules: 260mg
Dosering: Dagelijks 1 capsule na de maaltijd met water innemen.

Belangrijkste toegewezen werkzame eigenschappen:
5HTP (Griffonia kruid) ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Tevens is aangetoond dat door het kruid het serotoninegehalte in de hersenen wordt verhoogd. Vitamine B kan bijdragen aan een goede stofwisseling in het lichaam. Ze zetten koolhydraten, vetten en eiwitten uit ons voedsel om in energie en bouwstoffen. Doordat 5HTP en vitamine B synergetisch kunnen werken, wordt de werking van beiden versterkt.

Ingrediënten per vegetarische capsule:
Griffoniakruid: 250mg.
Vitamine B3: 5mg.
Vitamine B5: 5mg.

Extra informatie:
Alleen te gebruiken door personen boven de 18 jaar als aanvulling op de voeding. Maximaal 1 tot 2 capsules per 24 uur overschrijding van maximaal hoeveelheid kan schadelijke gevolgen hebben. Let op: niet met melk of eiwithoudende drank innemen.
Dit is een voedingssupplement en dient zodanig gebruikt te worden. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Dit product claimt geen medicinale werking te hebben.

Waarschuwing:
Dit product niet te gebruiken bij diabetes, hoge/lage bloeddruk, hart-/longklachten, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen en bij gebruik van medicatie.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek