Peyote 3 – 4 cm

18.95

Categorie:

Grootte: Deze Cactus is ongeveer 35mm in diameter, het formaat kan afwijken omdat het een natuurproduct is.
De cactus bevat van nature mescaline.

Omschrijving:

De Peyote (Lophophora Williamsii) is een cactus met een rijke historie en psychoactieve eigenschappen. Deze eigenschappen dankt de Peyote aan de stof Mescaline (3, 4, 5-trimethoxyfenethylamine). Deze stof zit ook in andere cactussen zoals de San Pedro.

Van oorsprong groeit de Peyote in het noorden van Mexico en in het zuiden van de Verenigde Staten. Hier wordt de plant al eeuwenlang gebruikt tijdens religieuze rituelen. Deze bolvormige cactus heeft geen stekel en wordt verder gekenmerkt door een kleine roze bloem die tijdens de bloeiperiode verschijnt. De Peyote groeit langzaam en is na 8 tot 15 jaar groot genoeg voor menselijke consumptie.

Gebruik:
• Gebruik Mescaline houdende cactussen alleen in een veilige en vertrouwde omgeving
• Zorg bij gebruik van de cactussen altijd voor een tripsitter!
• De actieve stoffen van de cactussen werken het beste op een lege maag.
• Bij gebruik van de cactussen kan er misselijkheid optreden.
• De cactussen kunnen ook in de vorm van thee worden ingenomen.
• Ongeveer 1 tot 2 uur na inname bereikt de trip zijn hoogtepunt, na 8 tot 15 uur is deze uitgewerkt.
• Gebruik de cactus alleen bij een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Vermijd het product bij depressie, hoge of lage bloeddruk, hart en/of longklachten, diabetes of zwangerschap.
• Niet in combinatie met alcohol, medicijnen en/of andere drugs gebruiken.
• Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.
• Deelnemen aan het verkeer is niet toegestaan.
• Niet gebruiken onder de 18 jaar.
• Let op dat de cactus niet in de volle zon staat.
Sit back, relax en geniet van deze unieke ervaring!
Gebruik:
De cactussen kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Meestal worden ze in plakken gesneden en kunnen zowel gedroogd als vers geconsumeerd worden. De plakken zijn 3 – 4,5 centimeter breed en het is gebruikelijk om ze 0,5 centimeter dik te snijden. Het is ook mogelijk om van de cactussen thee te zetten. De smaak wordt meestal als enorm vies en bitter ervaren.

Werking:
Mescaline is een hallucinogene stof. Dit tripmiddel verandert onder andere waarnemingen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat dingen anders ziet, voelt en hoort dan ze in werkelijkheid zijn. Mescaline begint zo’n 30-60 minuten na inname te werken. De eerste 60-90 minuten kunnen vervolgens al onaangenaam worden ervaren. De kans is ook aanzienlijk dat je moet overgeven. Hier moet je even doorheen! Wat volgt is een zeer indrukwekkende trip die lang aanhoudt. Hierbij kunnen kleuren intenser zijn en objecten tot leven komen. Het hele bestaan zal bekeken en ervaren worden door een uniek filter. De piek van trip duurt ongeveer 4-6 uur. Na 8 en 15 uur ben je redelijk nuchter. Een flinke ervaring dus!

Waarschuwing:
De Peyote cactus bevat Mescaline, een psychoactieve stof. De bewustzijns veranderende eigenschappen van deze stof kunnen intense hallucinaties opwekken. Deze effecten moeten niet onderschat worden, ga daarom altijd verstandig met de Peyote om. Zorg ervoor dat je mentaal goed bent voorbereid en houd de cactus ten alle tijden buiten het bereik van kinderen.

Hoewel een trip zeer fijn en leerzaam kan zijn, is het gebruik van Peyote (net zoals LSD of paddo’s) niet zonder risico’s. Deze risico’s treden vooral op wanneer jij mentaal of fysiek in een slechte conditie bent. Ook onzorgvuldig gebruik zoals een te grote dosis of een verkeerde omgeving kunnen zorgen voor een nare ervaring. Je kunt dan bijvoorbeeld angstig, opgejaagd of verward worden. Een te hoge dosis kan er ook voor zorgen dat het onderscheid tussen de trip en de werkelijkheid vervaagt. Mensen die psychotische aanleg hebben of mentaal onstabiel, depressief of angstig zijn moeten geen tripmiddelen gebruiken. Het tripmiddel kan stemmingen gigantisch versterken, ook negatieve stemmingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peyote 3 – 4 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *