Potency Power 5 capsules

29.95

Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Erectie booster

Potency Power is een erectiepil met krachtige natuurlijke ingrediënten die een positieve invloed hebben op je erectie en potentie.
Potency Power is specifiek ontwikkeld voor mannen om de seksuele prestatie en erectie te bevorderen.
De formule van Potency Power is hoog geconcentreerd om te helpen een verhoogd niveau van seksuele prestaties te bereiken.

Natuurlijke erectiepil
Bevordert erectie
Positieve invloed op de potentie
Nieuwe en verbeterde geavanceerde formule
Helpt voor meer seksuele energie
Erectie langer aanhouden

Voor een optimale werking raden wij aan Potency Power 1 uur voor de seksuele activiteit in te nemen.
De ingrediënten helpen om de erectie langer aan te houden tijdens seksuele penetratie. De erectie kan wel tot 48 uur na inname gestimuleerd worden.

Potency Power bevordert de doorbloeding in de penis. Bij het ontstaan van een erectie spelen gevoelens, gedachten, zenuwen, hormonen en bloedvaten een belangrijke rol.
Bij seksuele prikkeling (lichamelijk en/of mentaal) sturen de hersenen prikkels via de zenuwbanen naar de bloedvaten van de penis. Door deze prikkels openen de aders van de penis
en worden de zwellichamen met bloed gevuld. De zwellichamen beginnen te zwellen en de penis zal in volume toenemen en stijf worden.
De ingrediënten van Potency Power hebben een positieve invloed in dit proces. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de penis sneller stijf wordt bij seksuele stimulatie.

Unieke combinatie van ingrediënten:
-Ginseng: Ginseng is een krachtig psychisch en fysiek tonicum dat opwekkend kan werken en een positieve invloed heeft op de potentie, libido en erectie. Ginseng bevordert de bloedcirculatie en de vitaliteit.
-L-Arginine: L-Arginine is een aminozuur met een positief effect op het libido. Aminozuren helpen bij een gezonde samenstelling van eiwitten in het lichaam.
-Maca: Maca wordt al vele jaren gebruikt in erectiepillen op een natuurlijke basis. Maca activeert je natuurlijke energie en vitaliteit. Maca bevat stoffen die lustopwekkende eigenschappen hebben om de erectie te stimuleren.
-Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris stimuleert de aanmaak van testosteron en helpt bij het verhogen van de potentie.
-Ashwaganda: Ashwaganda ondersteunt de testosteronproductie en het krijgen en behouden van een erectie.

Gebruiksaanwijzing:
Slik 1 capsule 1 uur voor de seksuele activiteit in met voldoende water op lege of niet te volle maag.
Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing van Potency Power. Gebruik niet meer dan 1 capsule per 3 dagen.