Relaxmix – 50 gram

8.95

Categorie:

Relax Mix

Deze mix bevat Sweet Woodruff, Catnip en Passion Flower voor de ultieme Relax-mix.

Sweet Woodruff

Asperula Odorate of ook wel woodruff genoemd, wordt gebruikt voor de behandeling van rusteloosheid, agitatie, hysterie en slaapproblemen (slapeloosheid). Sweet Woodruff wordt ook gebruikt om zenuwpijn en migraine te verlichten, zweten te veroorzaken, de stroom van urine te verhogen. behandeling van long-, maag-, lever-, galblaas- en urinewegaandoeningen, hartproblemen en andere problemen met de bloedsomloop.

Catnip

(een van de veel voorkomende namen van deze plant) heeft veel lustopwekkende effecten op katten. Bij mensen hebben de essentiële oliën in de bladeren en bloemen minder leuke, maar meer kalmerende eigenschappen. In de traditionele geneeskunde kan kattenkruid ook worden gebruikt om slapeloosheid te behandelen en slaap te veroorzaken.Catnip-olie is rijk aan carvacrol en thymol, uitstekend voor de behandeling van bronchitis.

Passibloem

Sommige mensen nemen deze wilde passiebloem voor slaapprobleem (ADHD, pijn, fibromyalgie, verlichten van opioïde ontwenningsverschijnselen, verminderen van angst, nervositeit en hartfalen.

Beschrijving

Relax Mix

Deze mix bevat Sweet Woodruff, Catnip en Passion Flower voor de ultieme Relax-mix.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Relaxmix – 50 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *