Salvia divinorum leaf – 10 Gram

6.95

Categorie:

Salvia Divinorum Leaf 10 gram

Specificaties

Het is een van de meest krachtige psychedelica die bekend is. Het produceert de “egodood” een complete lichaamservaring zonder je lichaam of je eigen aanwezigheid te voelen. Het beïnvloedt je realiteit en induceert sterke hallucinatie op korte therm slechts 5 – 10 minuten.

Salvia is geen partydrug! Salvia divinorum heeft een lange geschiedenis van gebruik als een heilige plant, oude sjamanen uit Mazatec gebruikten de plant eeuwenlang om een trans-state of mind te bereiken en visioenen te verkrijgen.
Er zijn twee traditionele methoden om salvia te consumeren: een hele tijd bladeren op kauwen en dan de bladeren doorslikken en het blad puur roken in een pijp of een waterpijp.
Gebruik Salvia in een comfortabele en veilige omgeving en gebruik Salvia niet alleen, neem een partner mee om uw reactie te controleren, mocht u opstaan, dan weet u dat niet. Consumeer het blad alleen in een veilige en comfortabele omgeving, vermijd visuele of audioafleiding.

Beschrijving

Het is een van de meest krachtige psychedelica die bekend is. Het produceert de “egodood” een complete lichaamservaring zonder je lichaam of je eigen aanwezigheid te voelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia divinorum leaf – 10 Gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *