Spirit storm

107.95

Categorie:

Beschrijving

Productinformatie

Jij bent op zoek naar een goede compacte vaporizer? Dan zal je met de Storm Spirit alles in handen hebben wat je nodig hebt. De Storm Spirit is een van de meest populaire opties van dit moment. Mede door de sterke kamer en de handige instellingen is dit een vaporizer die voor iedereen geschikt is.

De verwarmde kamer van de Storm Spirit

De Storm Spirit is een zogeheten conductie vaporizer. Dit betekent dat hij snel op temperatuur kan komen, je zal hierdoor niet lang hoeven te wachten voordat je kunt beginnen met het verdampen van al je kruiden. De kamer van de Storm Spirit heeft plek voor kruiden voor om en nabij de 0,3 gram in totaal. Dit komt overeen met veel andere vaporizers. Echter kan je dankzij de speciale concentratie pad ook extracten verdampen. De temperatuur instellingen kunnen zelf gekozen worden, hier ben je helemaal vrij in. De temperaturen lopen uiteen van 80 graden tot aan 230 graden. Je kunt de Storm Spirit altijd in je zak steken. Het compacte formaat maakt de Storm Spirit een zeer praktische vaporizer voor onderweg. Op het handige display kan je precies zien wat de instellingen zijn die je hebt gekozen.

De batterij van de Storm Spirit

De Storm Spirit heeft een relatief grote batterij voor zo’n klein apparaat. De batterij van de Storm Spirit heeft een capaciteit van 2900 mAh. Dit is wat meer dan andere merken en modellen, je hebt hierdoor genoeg stroom voor bij het verdampen. De Storm Spirit heeft een verwisselbare batterij, is hij leeg dan zal je hem dus eenvoudig kunnen vervangen voor een volle. De stand-by modus zorgt ervoor dat je jouw batterij niet onnodig leeg laat lopen wanneer je hem even niet gebruikt. Je kunt de Storm Spirit altijd opladen met behulp van het USB oplaadsnoer. Deze krijg je bij aankoop van het product. Het opladen zelf neemt een paar uur in beslag. Het handigste is dus om hem er in de avond aan te leggen, zo is hij in de ochtend weer helemaal vol.

De beschikbare accessoires

Bij aankoop van de Storm Spirit krijg je alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen met het verdampen van jouw kruiden. Dit is niet alleen de Storm Spirit zelf, maar ook een oplader en een handig gaasje voor je concentraten. Een borsteltje om hem mee schoon te maken en de extra accessoires zitten er ook gewoon in.

De Storm Spirit gebruiken – hoe doe je dit eigenlijk?

Het is super eenvoudig om de Storm Spirit te gebruiken. Wanneer je jouw Storm Spirit na de eerste keer volledig hebt opgeladen zal je hem kunnen gaan gebruiken. Vul de kruidenkamer met de kruiden die jij graag wilt verdampen. Kies vervolgens de juiste instellingen voor het verdampen van de kruiden. Kijk goed naar de hoogte van de temperatuur die voor jouw kruiden van belang is. Druk 3 seconden op de knop en laat de Storm Spirit opwarmen. Voor je het weet zal je Storm Spirit klaar zijn om gebruik te worden.

Inhoud verpakking van de Storm Spirit

  1. 1x Storm Spirit
  2. 2x Silicone mondstuk
  3. 3x Concentraten gaasje
  4. 3x Rvs mondstuk gaasje
  5. 2x Rvs kamer gaasje
  6. 1x Setje o-ringen
  7. 1x Onderhoud gereedschap
  8. 1x Micro USB kabel
  9. 1x Handleiding

Extra informatie

Type Batterij Losse batterij
Temperatuurbereik 100 – 240°C
Type verhitting Conductie
Smartphone app Nee
Oven is van Keramiek
Opwarmtijd 30 – 40 seconden
Inhoud Oven 0.30 Gram
Geschikt voor Extracten, Kruiden
Batterij capaciteit 2900 mAh
Aantal sessies per oplaadtijd 7 – 10 Sessies
Merk Storm
Model Spirit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spirit storm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *