Out of Stock

Super caps Xtreme 100 capsules

34.95

Artikelnummer: 64d3fdc45614 Categorie:

Uitverkocht

Beschrijving

Super Caps
Energiebooster met cafeïne
Kenmerken:
– Geeft energie
– Bevordert het uithoudingsvermogen
Super Caps zijn een effectieve energiebooster op basis van cafeïne. Dit unieke voedingssupplement biedt ondersteuning voor een actief en gezond leven. Gebruik Super Caps voor meer energie bij inspanning, een verbeterd uithoudingsvermogen, optimale fysieke prestaties en een verbeterd concentratievermogen.
Hoe werkt het product?
Het belangrijkste werkzame bestanddeel van deze capsules is Cafeïne; één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke stimulerende middelen. Een eigenschap van Cafeïne is de verhoging van de alertheid en het reactie- en concentratievermogen. Bovendien geeft Cafeïne extra energie.
Andere belangrijke bestanddelen van deze capsules zijn Green Tea, L-phenylaline, Cacao en Cayenne. Green Tea bevat, – net zoals de meeste theesoorten – bepaalde cafeïneniveaus en voorziet hierdoor het lichaam van energie. In Green Tea Leaf Extract zit bovendien epiogallocatechin-3-gallaat, een krachtige antioxidant die de stofwisseling stimuleert en de vetverbranding verbetert.
L-phenylalanine is nodig om bepaalde neurotransmitters te produceren, zoals dopamine en serotonine. Neurotransmitters zijn stofjes in de hersenen, die bijdragen aan een gezonde mentale energie en een goede stemming. Deze chemicaliën beïnvloeden de eetlust, energie, slaapcyclus en stemming.
Cacao bevat theobromine, theofylline en cafeïne. Al deze plantaardige stoffen hebben een stimulerend effect en zorgen ervoor dat er een toename in energie, motivatie en alertheid wordt ervaren.
Capsaïcinea is een werkzaam bestanddeel van de Cayenne Peper en stimuleert het lichaam om energie op te nemen en deze effectief te gebruiken.