Valerian – 60 Caps

Categorie:

VALERIAAN

Valeriaan is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie. Valeriaan is een kruid waar je ontspannen van wordt, het maakt je relaxt en heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel. Het is ook een uitstekend middel om je nachtrust te verbeteren. Als je lekker wilt ontspannen en helemaal tot rust wilt komen dan is valeriaan een kruid om te overwegen.

Effect
Van deze valeriaan capsules wordt je niet high of stoned. Je wordt er alleen rustiger en meer ontspannen van. Je zult bijvoorbeeld eerder de behoefte voelen om te gaan slapen.

Vanwege de sterk ontspannende werking is het aan te bevelen om Valeriaan in de avond te nemen. Als je iemand bent die veel stress ervaart of als je moeite hebt met in slaap vallen dan is Valeriaan de moeite waard om uit te proberen. Zeker als u ander middelen geprobeerd heeft en daar geen baat bij heeft.

INGREDIËNTEN:

  • Valeriaan extract, vulstof, glansmiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, carnaubawas)

!!WAARSCHUWING!!

  • Dit is een voedingssupplement en moet als zodanig worden gebruikt.
  • Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt.
  • Dit is geen medicijn.
  • Het beschreven effect is niet beoordeeld met wetenschappelijke criteria.
  • Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva.
  • Buiten bereik houden van kinderen.
  • Bent u zwanger of wilt u zwanger worden, vraag aan uw arts of u dit middel mag gebruiken.

 

 

Beschrijving

VALERIAAN

Valeriaan is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie. Valeriaan is een kruid waar je ontspannen van wordt, het maakt je relaxt en heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel. Het is ook een uitstekend middel om je nachtrust te verbeteren. Als je lekker wilt ontspannen en helemaal tot rust wilt komen dan is valeriaan een kruid om te overwegen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valerian – 60 Caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *