Vitamine C Complex – 120 tabletten

19.95

Categorie:

Vitamine C is gemakkelijk aan te vullen met behulp van Fit4Seasons Vitamine C Complex. Deze hoogwaardige voedingssupplementen zijn volledig veganistisch. Omdat wij altijd voor de beste samenstelling en een effectieve opname gaan, hebben wij de Vitamine C tabletten tevens aangevuld met Rosa Canina extract en Citrus Bioflavonoïden.

Gezondheidsvoordelen van Vitamine C Complex:
Bloedvaten: Vitamine C is belangrijk door de bloedvaten. Het draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor het behoud van een sterke vaatwand.
Huid en botten: Vitamine C ondersteunt de botten en is belangrijk voor het kraakbeen en de huid.
Immuunsysteem: Vitamine C helpt het immuunsysteem. Ook geeft het extra/meer weerstand bij lichamelijk inspanning.
Mond en gebit: Vitamine helpt de tanden sterk te houden en is van belang voor het gebit.
Oxidatieve schade: Vitamine C is een antioxidant en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Ook helpt het de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling en luchtvervuiling.
Vermoeidheid: Vitamine C helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
Zenuwstelsel: Vitamine C speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Neem Fit4Seasons Vitamine C Complex:
• Bij vermoeidheid of futloosheid
• Ter bescherming tegen vrije radicalen
• Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels
• Voor een normaal concentratievermogen

Beschrijving

Algemene informatie:
Vitamine C is een stof die betrokken is bij veel processen in het lichaam. Zo is Vitamine C een antioxidant en is het onder andere belangrijk voor bloedvaten, ondersteunt het de vorming van collageen, is het belangrijk voor de energiestofwisseling, heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, is het goed voor het concentratievermogen en helpt het bij vermoeidheid.